'/> Resep Asam Pedas Claypot, Enak - Like

Resep Asam Pedas Claypot, Enak

Lončena posoda z začinjeno kislino

In če na ta način poskušate ugotoviti, kaj iščete. Ljudje, ki so navajeni uporabljati internet na mobilnih telefonih, vidijo slikovne informacije kot vir navdiha. Tokrat objavljeno bom govoril o tem, kako postreči recept za pikantno in kislo glino, ki vam lahko uniči jezik, da ne bo preveč zapleten, ampak težaven. Če ga obravnavate napačno, bodo rezultati neustrezni in celo neprivlačni. Pravzaprav se zdi, da ima Asam Pedas Claypot vonj in okus, ki lahko vplivata na naš okus.

Na kakovost okusa Asam Pedas Claypot vpliva veliko stvari, najprej od vrste sestavin, nato od izbire svežih sestavin do načina obdelave in serviranja. Ni vam treba skrbeti, če ste pripravljeni pripraviti dobro začinjeno glineno kislino, kjer koli že ste, saj če poznate trik, je ta jed lahko posebna poslastica. Spodaj je slika začinjene kisline Claypot, za katero lahko najdete navdih.

Kar zadeva pedala za glinene lonce, je zdaj star 4-5 let. Zato poskrbite, da bo ta storitev zadostna za služenje vam in vašim najdražjim.

Medtem lahko ponudimo 30 minut v najkrajšem možnem času.

No, tokrat pa poskusimo, da si doma naredimo svoj pikantni glineni lonec. S preprostimi sestavinami lahko ta jed koristi zdravju našega telesa. Lonec Sour Pedas lahko izdelate iz 24 vrst sestavin in 6 proizvodnih korakov. To je enostavno razumeti.

Sladka začinjena in kisla zlata ribica. Pojejte ga v vroči lončeni posodi. Jer z belim rižem ... precej vzdržljiv. Ni treba dodati drugih okraskov. Srečno in dobro kuhanje, fantje #RayaHiTeaPertama #JohorBahru #ricettaperaduan #madeby @Jeehan_Kitchen #cookpadmalaysia

Sestavine in začimbe, potrebne za izdelavo posode z začinjeno kislino:

  1. 750 gramov zlate ribice
  2. 150 gramov fižola Bende
  3. 200 gramov paradižnika
  4. 1 Steblo cvetov poje
  5. se spušča
  6. 7 listov limone
  7. 1 steblo magnolije na otoku
  8. 2 kosa soljenega čipsa
  9. 3 žlice tamarinda
  10. 1 liter zraka
  11. 100 ml rastlinskega olja za moške
  12. 3 žlice. sladkorja
  13. 2 žlici drobne soli
  14. 1 1/2 žlice piščančjega škroba v prahu
  15. Različni materiali
  16. 100 gramov čilija
  17. 25 gramov rdeče paprike
  18. 100 gramov velike čebule
  19. 50 gramov majhne rdeče čebule
  20. 25 gramov česna
  21. 10 gramov ingverja
  22. 5 gramov bakrovih beljakovin
  23. 10 gramov ocvrtega trdega sadja
  24. 2 grama močne kurkume

Kako kuhati začinjen glineni lonec |

  1. Vsi sedijo
  2. Marinado raztopimo in nato odcedimo.
  3. Ne vem, kaj naj naredim, ne vem, kaj naj naredim, ne vem, kaj naj naredim, ne vem, kako naj to storim, ne vem, kako naj to storim. navadna voda, tamarinda voda, cvetovi dinje, dodamo sol, mlet sladkor, piščančji škrob v prahu. Dobro premešamo, zavremo. Ko zavre, dodamo ribo
  4. Čete od Bendeja do Kesuma. Ribo kuhamo do mehkega.
  5. Kako postreči globoko glino, globino in paste paradižnikovih rezin. Pripravljen je za serviranje v kisli lončeni posodi. Yammii
  6. Se vidimo spet ta teden prijatelji

Ali si? Preprosto, kajne? Aslam Spicy Claypot je eden vaših najbolj znanih zdravnikov. Upam, da je koristno in vso srečo!

Link copied to clipboard.