Bagaimana Membuat Bingka Ubi Kayu Kuning yang Lezat Sekali

Bagaimana untuk mencipta imej tunggal mania untuk mengurangkan kehilangan kuning? Detektif menggunakan maklumat imej pada telefon bimbit sebagai idea. Dan kali ini kami akan berkongsi dengan anda beberapa langkah mudah untuk membuat bingkai mania kuning, yang akan menjadikannya benar-benar lazat, memberi inspirasi dan mudah. Jika dilakukan secara tidak betul, hasilnya tidak akan licin dan manis. Sememangnya bingkai ubi kayu kuning yang lazat harus mempunyai rasa dan aroma yang memenuhi selera kita.
Rasa Bingi Ubi Kayu Kuning mempengaruhi banyak perkara, daripada pemilihan bahan dan bahan segar sehinggalah kepada pemprosesan dan perkhidmatan. Tidak kira di mana anda berada, jangan risau jika anda ingin membuat Marco manggis yang lazat, kerana jika anda tahu resipi, hidangan ini boleh menjadi sangat istimewa. Di bawah adalah contoh gambar Bink Ubi Kayu Coing yang boleh anda gunakan sebagai contoh.
Berikut ialah beberapa petua dan petua untuk membuat tag ubi kayu kuning. Anda boleh membuat getah ubi kayu kuning menggunakan 9 bahan dan 6 langkah pengeluaran. Berikut adalah cara menyediakan makanan.
Kek itu sangat manis, licin dan wangi. Saya suka mencampurkan daun panda dan vanila pada lembaran pembakar untuk menambah aroma yang menyenangkan dan menjadikan kek lebih manis. Jom buat # 1 post 1, semoga # baju emas
Bahan rangka ubi kayu kuning dan rempah ratus yang digunakan untuk membuat
- 700 gram ubi kayu
- 2 biji telur
- 1 cawan jus vanila
- 2 kertas bercantum
- Kotak Santan Ayam Jenama Kecil 1
- 1/2 sudu kecil garam halus
- 150 gram gula merah
- 1 cawan besar minyak sayuran
Cara memasak bingkai yucca kuning
- Kupas labu, parut, perah jus, perah sedikit air.

- Satukan telur, daun pandan dan ekstrak vanila dalam mangkuk, pukul telur hingga sebati dan masukkan lagi adunan telur.

- Masukkan santan dan garam yang baik dan gaul rata.

- Masukkan gula merah hingga gula cair.

- Letakkan ubi kayu yang dicincang dan gaul rata, letakkan bancuhan bangkai ubi kayu dalam periuk dengan minyak sayuran, bakar dalam ketuhar yang dipanaskan pada suhu 180 ° C selama 1 jam 20 minit hingga 1 minit 30 minit.

- Sejukkan sebelum dipotong dan dihidangkan. selamat mencuba.

kenapa? Bacaan mudah? Inilah cara membuat bingkai ubi kayu kuning yang boleh anda buat di rumah. Jadilah berguna dan menyeronokkan!